Blickle web sitesi yeni görünümüyle ortaya çıkmaktadır

Yeni ürün arama. Yeni tasarım.

Yeni Blickle web sitesi yalnızca yeni bir görünüm & his vermekle kalmaz, aynı zamanda daha iyi bir kullanılabilirlikle de donatılmıştır. Her kullanıcı bu yeni sitede aradığını bulacaktır. İster yeniden düzenlenmiş teslimat programı, geliştirilmiş arama işlevselliği ister yeniden tasarlanmış ürün arama – doğru ürüne hızlı ve kolay bir şekilde gider.

Ürün aramada üç farklı giriş imkanı bulunmaktadır: ürün türü, ürün serileri veya kullanım koşulları. İkinci adımda, sol navigasyon çubuğunda seçimi filtrelemeye devam etmek için özel bir taşıma kapasitesi hesaplayıcı ile birlikte çok sayıda filtre kriteri bulunmaktadır.

Yeniden düzenlenmiş teker & rulet serileri (eski teslimat programı), münferit katalog bölümlerine ve burada bulunan serilere ilişkin ayrıntılı bilgi ve açıklama vermektedir. Yeni ürün ve bağlantı türüne göre alt gruplara ayrılmış olarak ilgili ana ürünler tablo formunda görülebilir ve oradan da direkt olarak ilgili teker ve ruletlere atlanabilir. Blickle ürün çeşitliliği hakkında genel bir bakış edinmek isteyen herkes için doğru hareket noktası bu bölümdür.

Kullanım alanı da yeni Blickle web sitesinde daha büyük bir önem kazanmıştır. Farklı teker ve rulet kullanım alanları ayrıntılı açıklamalar içeren doğrudan örnekler vasıtasıyla derinliğine bahsedilmektedir. Başarı hikayeleri ayrıca Blickle teker ve ruletlerin doğrudan kullanım durumlarından birinde nerede ve nasıl kullanılacağını gösterir.

Diğer bir yenilik ise ayrıntılı kılavuzdur. Bu kılavuzu artık yalnızca münferit PDF dosyaları olarak kullanmayacaksınız, aynı zamanda web siteye de tam entegre edilmiştir. Teker ve rulet dünyasının büyük bilgi referansına göz atmak kesinlikle değer!

CAD indirmeleri artık yalnızca direkt olarak üründen indirilmiyor, aynı zamanda yeni sitede merkezi CAD Download servisinden de indirilebilir. Burada her üründen beş farklı CAD dosyası formatını hızlı ve ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza kaydetme imkanına sahipsiniz. Henüz erişiminiz yok mu? O zaman kaydol.

Tüm fonksiyonları akıllı telefonunuzda veya tabletinizde kullanabilirsiniz, bu sayede yolda dahi web siteyi tam kapsamlı bir biçimde kullanabilirsiniz.

Yeni web site, en yeni teknolojiye dayanmakta ve bu sayede en yüksek güvenlik ve performans gereksinimlerini yerine getirmektedir. Blickle web sitesinde hızlı ve güvenilir bir aramanın önünde hiçbir engel yok.