EcoVadis tarafından savunulan gümüş madalya

Blickle, EcoVadis tarafından sürdürülebilir girişimcilik alanında üçüncü kez ödüllendirildi

Çok daha katı değerlendirme kriterlerine rağmen, dünya çapında faaliyet gösteren tekerlek ve teker üreticisi Blickle, 2023 yılında bir kez daha gümüş madalya ile ödüllendirildi. Uluslararası değerlendirme platformu EcoVadis'ten Gümüş Madalya.

EcoVadis, kurulduğu 2007 yılından bu yana dünyanın en büyük ve en güvenilir kurumsal sürdürülebilirlik derecelendirme sağlayıcısı haline gelmiştir. Uluslararası EcoVadis ağına 100.000'den fazla şirket üyedir. Sürdürülebilirlik sıralaması, üretim ve tedarik zincirlerini sürdürülebilirlik açısından incelemektedir. Değerlendirme aşağıdakilere dayanmaktadır çevre, etik, çalışma ve insan hakları ve sürdürülebilir satın alma olmak üzere dört kritere uymaktadır.

Blickle Räder+Rollen GmbH u.Co.KG, daha katı değerlendirme kriterlerine rağmen 2023 yılında da gümüş madalya ile ödüllendirildi. Bu, ancak değerlendirilen alanlarda 2021'e kıyasla daha fazla iyileştirme yapılması sayesinde mümkün oldu.

Rosenfeld'li tekerlek ve teker üreticisi, 2023 yılında değerlendirilen şirketlerin ilk yüzde 14'ü arasında yer alıyor. Kendi sektöründe Blickle ilk yüzde 6 arasında bile temsil edilmektedir.

Yönetim için bu, kaynak tasarrufu sağlayan üretime yapılan yatırımların ve sosyal sorumluluk üstlenmenin etkili olduğunun ve şirketin doğru yolda ilerlediğinin bir başka kanıtıdır. sosyal sorumluluğun etkili olduğunu ve şirketin çok iyi bir yolda ilerlediğini gösteriyor.