Yeni Blickle Deneyim Merkezi açıldı

Teker ve ruletler için dünya çapında benzersiz test merkezi, müşterilere Blickle ürünlerini "deneyimleme" fırsatı sunuyor

Yeni Blickle yönetim binasının resmi açılışı aynı zamanda Blickle Deneyim Merkezi'nin de açılışı oldu.

Blickle Deneyim Merkezi, teker ve ruletler için dünyadaki en modern test merkezidir. Müşterilere Blickle ürünlerini kapsamlı bir şekilde test etme ve karşılaştırma fırsatı verirken; çeşitli parametreleri objektif bir şekilde ölçme imkanı da sunuyor. Sürekli ayarlanabilir bir rampa ve değiştirilebilir yüzeylere sahip bir sürüş parkurunda, çok çeşitli çalışma koşulları gerçekçi bir şekilde simüle edilebiliyor. koşullar gerçekçi bir şekilde simüle edilebilir. Hassas sensör teknolojisi sayesinde, örneğin, itme veya çekme sırasında gereken efor, gürültü seviyesi ve yuvarlanma direnci değerleri kaydedilir ve ekranlarda canlı olarak görselleştirilir veya kaydedilir.

Sürüş testleri sırasındaki öznel hissiyat böylece gerçek ölçüm sonuçlarıyla destekleniyor.

Farklı tekerlekler, frenler ve elektrikli çalıştırma sistemleri (ErgoMove) ile donatılmış toplam 16 farklı test arabası mevcuttur. Elbette, müşteriye özel gereksinimler de bir test senaryosu olarak eşleştirilebilir ve simüle edilebilir.

Blickle Deneyim Merkezi, dünyanın dört bir yanından gelen müşteriler için mobilite ile ilgili yatırım kararlarını güvence altına alma fırsatı sunuyor. Blickle teker ve rulet uzmanlarıyla birlikte ergonomi ve verimlilik açısından optimum çözümler geliştirilmektedir.

Ayrıca Blickle Deneyim Merkezi, yurtiçi ve yurtdışı Blickle danışmanlarının sistematik eğitimi için kullanılıyor. Blickle eğitmen ekibi en son teknoloji ile desteklenmektedir.

Blickle Deneyim Merkezi ile Blickle, teker ruletlere yönelik hizmetlerini daha da genişletiyor ve vizyoner iddiası olan "To be the best wheel and castor manufacturer to work with" sözünü yerine getiriyor.