Blickle Japonya

Osaka'daki yeni iştirakimiz 

Geçtiğimiz 28 yıl boyunca Nikkai KMO Co, Ltd, Blickle markasını Japonya'da büyük bir bağlılık ve özveri ile başarıyla temsil etti. Görüşmelerin ardından, Nikkai'nin teker ve rulet üzerine artık yeni bir dağıtım şirketine ayrılmasına ortaklaşa karar verildi. Bu anlamdasizlere merkezi Japonya'da bulunan Blickle Japan Wheels and Casters Corp. Ltd. şirketini tanıtmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Bu stratejik karar, Blickle müşterileriiçin herhangi bir yapısaldeğişiklik getirmeyecektir. Nikkai'nin genel müdürü Bay Okamoto, Osaka'da yeni kurulan Blickle teker ve rulet şirketinin genel müdürü olarak yeni rolünde tüm soru ve sorunları aynı özenle ele almaya devam edecektir.

Bu adımı atarak, küresel varlığımızı Avrupa, Kuzey Amerika, Avustralya ve Asya'daki 21 Blickle dağıtım şirketine genişletiyoruz. Bu yeni düzenleme ile Japonya'daki değerli müşterilerimiz daha da kısa teslimat sürelerinden faydalanırken, teker ve rulet endüstrisinde dünya lideri olan Blickle'nin teknik uzmanlığından yararlanmaya devam edecekler.