Yılın Değerlendirmesi

Bir bakışta Blickle 2023 yılı

2023 yılı Blickle Grup için birçok farklı açıdan hareketli bir yıl oldu. Poliüretan tekerler için 24.000 metrekarelik yeni üretim binası ile Blickle Deneyim Merkezini de içeren yeni Blickle yönetim binasının açılışı, şirketin 70 yıllık tarihinde önemli kilometre taşlarından biri oldu. Bu öncü projelerin başarıyla tamamlanmasıyla Blickle, gelecekte çıkabilecek zorluklar için ideal bir donanıma sahip oldu.

Teker ve rulet endüstrisindeki dünya lideri konumuna ve küresel varlığına rağmen, Blickle Grup 2023 yılında zorlu bir ekonomik ortamın zorluklarıyla karşı karşıya kaldı. Birçok Avrupa ülkesinde ekonomik büyüme zayıftı dolayısıyla bu durum teker ve rulet endüstrisindeki talebi olumsuz etkiledi. Ukrayna ve Orta Doğu'daki çatışmalar, yüksek enflasyon, kalifiye iş gücü sıkıntısı ve zayıf küresel ekonomi de Blickle Grup'un büyümesini etkiledi.

Bununla birlikte, Blickle Grup bu olumsuz koşullara rağmen tekerlek ve rulet endüstrisinde küresel pazar lideri konumunu koruyabildiği ve daha da geliştirebildiği için genel durumdan memnun olabiliriz. Blickle çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalmasına rağmen optimizasyon ve dijitalleştirme projelerinin yanı sıra çok sayıda yenilikçi ürün geliştirmesi sayesinde zorlu bir pazar ortamında bile ön planda kalıyor.