Blickle Academy

“İleriye Doğru” sloganı kapsamında Blickle, Blickle Academy’nin kuruluşunu duyurmaktadır.

Tüm çalışan gelişimleri ve Blickle Group’un süregelen eğitim kriterleri gelecekte Blickle Academy bünyesinde bir araya getirilecektir. Blickle Academy, tüm Blickle çalışanları ve uluslararası satış ortaklarımız için bir eğitim sağlayıcısı görevi görecektir.

Önümüzdeki aylarda ve takip eden yıllarda Blickle Academy devamlı olarak genişleyecek ve mevcut eğitimlerin ve bireysel olan sürekli eğitimlerin çeşitleri aşamalı olarak gelişecektir.

Eğitim ve seminer odaları ve yeni yönetim binasındaki Blickle Deneyim Merkezinin yanı sıra, 2024 yılının başından itibaren eski yönetim resepsiyon alanında Blickle Academy için ilave bir alan ayrılacaktır. Bu alan yüz yüze eğitim, video konferans, web tabanlı eğitim ve odaklı öğrenme için uygun olan yaratıcılık, eğitim ve seminer odalarını barındıracaktır.

Blickle Academy ile “İleriye Doğru” ilkesi kapsamında çalışanlarımızın ve dolayısıyla şirketimizin yeteneklerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Her zamanki gibi ilham almak için Blickle Vizyonumuza başvuruyoruz: Birlikte çalışmak için en iyi teker ve rulet üreticisi olmak.

Hedeflerimiz ve konu alanlarımız hakkında daha fazla bilgi almak için buradaki Blickle Academy PDF broşürünü indirebilirsiniz.