Blickle Müşteri Memnuniyeti Anketi 2022

Blickle için en iyi notlar

"Çalışmalarımızın başarısını müşterilerimizin memnuniyetiyle ölçüyoruz. Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG Yönetici Ortağı Reinhold Blickle, "Memnun müşteriler, Blickle'de bizim için belirleyici ve sürekli bir motivasyon kaynağıdır" diye vurguluyor. Bu nedenle Blickle, müşteri memnuniyeti konusunda temsili ve güvenilir bir sonuç elde etmek için düzenli olarak bir anket göndermektedir. Avrupa, Kuzey Amerika ve Çin'deki 17 ülkeden müşteriler, Haziran ayı ortasında, çeşitli konularda 22 soru içeren anketi aldı. Ankete katılan şirketler arasında katılım oranı yüzde 20'nin üzerindeydi. Bu yılki zorlu genel koşullara rağmen, tüm katılımcı ülkelerde derecelendirmenin bir kez daha çok iyi olduğunu görmek memnuniyet vericidir.

Genel tedarikçi değerlendirmesi 1 (çok iyi) ile 6 (yetersiz) arasında bir ölçekte ortalama 1,66'dır. Bu, Blickle standartlarının (uzman tavsiyesi, ürün bulunabilirliği, uluslararası web varlığı) dünya çapında garanti edildiğini ve müşterilerin Blickle ürünlerini "Made in Germany" olarak takdir ettiğini göstermektedir. Bir diğer olumlu husus ise müşterilerin yüzde 22,35'inin son iki yılda Blickle'dan memnuniyetlerinin arttığını belirtmesidir. Sadece yüzde 2,49'luk bir kesim kötüleşme görüyor. Bu bilgiler Blickle'ye potansiyel iyileştirmeler için önemli ipuçları veriyor. Müşterilerin yüzde 95,8'inin ürün kalitesini çok iyi veya iyi olarak değerlendirmesi özellikle dikkat çekicidir. Blickle ayrıca teslimat süresi/teslimat güvenilirliği, ofis ve saha personelinin profesyonel danışmanlığı, web sitesi/web mağazası ve taleplerin hızlı işlenmesi kategorilerinde de en yüksek notları aldı.

"Bizim için bu anket sonuçları, korona salgını sırasında gösterilen olağanüstü çabaların ve diğer zor koşulların olumlu bir şekilde ödüllendirildiğinin teyidi niteliğindedir. Bu yılki ankette çok sayıda kaliteli geri bildirim aldık - bunun için minnettarız. Bu geri bildirimler bizi gururlandırıyor ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Çok sayıda katılımcı ve dürüst değerlendirmeler için en içten teşekkürlerimizi sunarız," diye devam ediyor Reinhold Blickle.