G16 – yeni katalog burada

635 sayfalar her türlü kullanım amacına uygun teker ve ruletler

Yeni genel katalogda, 635 sayfasında bireysel kullanım amacına uygun her türlü teker veya rulet bulunmaktadır. 17 yeni teker serisi ve 74 yeni rulet serisiyle ürün sayısı, önceki katalogla karşılaştırıldığında yine önemli ölçüde genişletilmiştir. G16 kataloğu yakl. 635 sayfada 30.000 ürünü kapsamaktadır. Sadece POTHS, ALB ve POBS serileri değil, aynı zamanda FLOW plastik rulet veya Vulkollan® poliüretan teker kaplamalı tekerler gibi yenilikler de standart ürün programına kaydedilmektedir. Kapsamlı yükseltilebilir ruletprogramı da yeni katalogda bir yer almıştır.

Antistatik ve elektrik iletkenliğine sahip teker ve ruletlerin önemi son yıllarda büyük ölçüde arttığı için yeni Blickle kataloğunda bu kullanım alanına özel “Antistatik ve elektrik iletkenliğine sahip tekerler" bölümü tasarlanmıştır. Ağır hizmet tipi ruletler konusunda da anlatılacak yeni şeyler vardır: Ağır hizmet tipi rulet LSSD-GSPO 500 PR, 30.000 kilogramlık alışılmışın dışında taşıma kapasitesiyle ön plana çıkmaktadır.
Üretiminizde güvenlik konusuyla mı ilgileniyorsunuz? O zaman sizin için yardımcı olacak bir yeniliğimiz var. Blickle FS ayak koruması farklı maşa serileri için standart ürün programına alındı.

Standart ürünlerin yanı sıra yeni katalogda özel çözümler bölümü de daha fazla yer kazanmıştır. Bu bölümde sıkça istenilen özel çözümler, fren ve kilitleme sistemi veya teker takımlarına yönelik kapsamlı bir genel bakış sunulmaktadır. Modüler olarak tesis edilmiş ErgoMove serisi elektrikli tahrik sistemlerimiz de tanıtılmaktadır. İş yerinde ergonomiye önem veriyorsanız ve çalışanınızın sağlığını düşünüyorsanız bu sayfalara kesinlikle göz atmaya değer.

Şayet yine de aradığınızı bu kapsamlı standart ürün programında bulamıyorsanız mühendislerimiz de sizinle birlikte bireysel bir çözüm üzerine çalışabilir. Hali hazırda hayata geçirilmiş özel modellere genel bakışı buradan online olarak da bulabilir veya taleplerinizi doğrudan iletişim formu üzerinden de İletişim formu paylaşabilirsiniz.