Alüminyum profil sistemleri için devrim niteliğinde hareket kabiliyeti

Blickle'nin yeni alüminyum profil ruletleri esnek, çok yönlü ve kullanımı kolaydır

Alüminyum profil sistemler, modern makine, tesis ve ekipman yapımında vazgeçilmez hale gelmiştir. Blickle şimdi bu sistemleri mobilite açısından yeni bir seviyeye taşıyan alüminyum profil ruletleri geliştirdi. Blickle'nin yepyeni alüminyum profil ruletleri serisi esneklik, çok yönlülük ve kullanım kolaylığı açısından standartları belirliyor.

Blickle mühendisleri, neredeyse sonsuz bir uygulama yelpazesini kapsayan kapsamlı bir standart alüminyum profil ruletleri serisi geliştirdi. Bu gelişmenin merkezinde, her profile neredeyse evrensel olarak uyarlanabilirlik sağlayan özel olarak tasarlanmış iki montaj plakası bulunmaktadır. Bu yenilikçi tasarım, basitlik ve işlevselliğin özünü temsil etmektedir. Standart ürün yelpazesi, sabit tekerlekler veya frenli, frensiz döner tekerlekler gibi çeşitli endüstriyel tekerlekleri içerir.

Blickle ayrıca elektrostatik yüklenmenin önlenmesi gereken ortamlar için de çözümler sunar. Elektrik iletken alüminyum profil tekerlekler sadece taşıma sırasında maksimum güvenliği garanti etmekle kalmaz, aynı zamanda güvenilirlik açısından da yeni standartlar belirler.